Hinnasto

Hinnat arkisin klo 8.00 -16.00 välisenä aikana
 • Siivoukset
  33,50 €/h, alv 0%
 • Kertaluontoiset siivoukset
  40,50 €/h, alv 0%
 • Koti- ja hoivapalvelut
  33,50 €/h, alv 0%
 • Ikkunanpesut ja suursiivoukset
  40,50 €/h, alv 0%
 • Tekstiilipesuri työt
  40,50 €/h, alv 0%
 • Tekstiilipesurin vuokraus
  46 €/vrk, alv 0%
 • Kilometrikorvaus
  0,62 €/km, alv 0%
  Matkan ylittäessä 3km keskustasta
Arvonlisävero

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%, ellei palvelua voida tuottaa arvonlisäverottomana sosiaalipalveluna (ALV37§).

Tuntihintamme sisältävät väline- ja pesuainekulut. Kun tulet asiakkaaksemme, emme vaadi sinulta sitoutumispakkoa. Esimerkiksi siivouspalvelun voi laittaa tauolle ja jatkaa palvelua ihan koska vaan.

Kotipalvelu Tukenasi pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

Lue lisää

Arvonlisäveroton palvelu, kotitalousvähennys ja palveluseteli

Muistathan, että yksityishenkilönä voit hyödyntää kotitalousvähennyksen, joka on 60 % (vuonna 2024).Tarjoamme palveluitamme myös arvonlisäverottomasti, jos toimintakykysi on alentunut sairauden tai iän vuoksi.

Kotipalvelu Tukenasi tarjoaa palveluita myös arvonlisäverottomasti asiakkaan toimintakyvyn heikentyessä iän, sairauden tai vammaisuuden vuoksi. Arvonlisäveroton palvelu voi tulla kyseeseen myös niissä tilanteissa, joissa asiakkaan toimintakyky on heikentynyt vain hetkellisesti. Kirjallinen sopimus on arvonlisäverottoman palvelun edellytys.

Tiesithän, että muun muassa kotitaloustyöstä sekä hoiva- ja hoitotyöstä saa kotitalousvähennystä. Kun työn ostaa yritykseltä, on vähennyksen määrä 60% työn osuudesta (vuonna 2024).

 Kotitalous-, hoiva- ja hoitotyössä kotitalousvähennyksen maksimimäärä vuodessa on 3500e/hlö. Omavastuu on 100 euroa vuodessa/hlö. Pariskunnalle maksimimäärä on 7000e vuodessa.

Kotitalousvähennykseen luetaan kotitaloustyöt, esimerkiksi siivous, pihan ja puutarhan hoito, lumenluonti, ruoanlaitto ja pyykinpesu sekä hoivatyöt, esimerkiksi lasten, vanhusten ja vammaisten hoito. Työ voidaan suorittaa kotona (myös palvelu- ja hoivakoti), vapaa-ajan asunnossa sekä vanhempien tai isovanhempien kotona.

Teemme veroilmoituksen veloituksetta yhdessä asiakkaan kanssa.

Palveluseteli on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveyspalveluja tarvitseville. Palvelusetelin saaminen edellyttää, että hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon edustaja arvioi henkilön palvelun tarpeen. Hyvinvointialue myöntää palvelusetelin ja antaa myös lisätietoja palvelusetelistä.

Kunta maksaa palvelun setelin arvoon asti. Jos palvelu on kalliimpi kuin setelin arvo, maksat itse osan palvelusta eli omavastuun. Omavastuu on palvelun hinnan ja setelin arvon välinen erotus.